Snabblänkar: Frågelåda, Blogg, Sök

Till minne av

Till minne av de marsvin jag haft genom åren, men som inte längre finns hos mig. Ni var alla mycket speciella, och har varsin egen plats i mitt hjärta. Som en vän till mig sade;

"Det blir så tomt efter små visseldjur. Man saknar deras röst och deras prasslande"

Ebba

Ebba lämnade oss alldeles för tidigt, bara 4 år gammal. Allt gick så snabbt, hon blev dålig och lämnade oss på bara några timmar. Ebba lämnar ett stort tomrum efter sig, då hon var en mycket klok och rättvis flockledare, en riktig kompis och myslimpa.

Sov sött lilla Ebba.

Älskad och saknad

Maja

Maja kämpade mot äggstockscystor i nästan 3 år. Hon somnade in i en ålder av 7 år och 8 månader! Maja var mycket speciell och väldigt tillgiven och tam. Andra marsvin fungerade hon dock inte ihop med, hur vi än försökte. Nu slipper hon ha ont, nu är hon fri.

Sov sött lilla Maja.

Älskad och saknad

Hilda

Lilla Hilda har somnat in, hon skulle strax efter ha fyllt 6 år. Hilda var en jättesöt liten tjej med en stark röst - när hon riktigt tog i fladdrade öronen!

Sov sött lilla Hilda.

Älskad och saknad

Skrållan

Sov gott lilla Skrållan. Efter ett marsvinsliv på 7 år och 10 månader fick du somna in lugnt och stilla hos veterinären. Ända in i det sista satt du och åt på gräs. Men din kropp var trött och sliten efter ett långt och rikt liv.

Älskad och saknad

Thelma

Vackraste Thelma, det är så tomt efter dig.

Ingen lyser som du, Ingen myser som du, Du var verkligen speciell!

Men, dina år var gångna och dina tassar trötta.

Älskad och saknad

Humlan

Underbart söt och gosig liten tjej som tyvärr blev tvungen att lämna oss alldeles för tidigt p.g.a. sjukdom. Pussigare marsvin får man leta efter! Att ta beslutet att låta dig somna in var bland det svåraste jag gjort.

Älskad och saknad

Pastis

Jättefin och mysig tjej som tyvärr lämnade oss alldeles för tidigt. Hon hade oerhört glansig päls, och var världens bästa mamma!

Älskad och saknad

Jim

Mitt allra första marsvin! Det är många år sedan jag hade honom nu, men det var tack vare honom som jag fastnade för marsvin. Jättefin kille som levde i drygt 6 år.

Älskad och saknad

Copyright (©) gäller alla texter och bilder på denna webbplats. Det innebär att det är förbjudet att kopiera texter och bilder och använda dessa på något sätt utan mitt tillstånd. Respektera detta tack!Platsöversikt