Snabblänkar: Frågelåda, Blogg, Sök

Presentation

Hej! Jag som har denna sida heter Elin, bor i Växjö med min make och mina marsvin. Jag kommer ursprungligen från Öland. Förutom marsvin är jag även intresserad av odling & trädgård, film, pyssla, baka, fota och redigera bilder m.m.

Jag har ett stort intresse för marsvin, som jag haft sedan jag var nio år gammal. Ett av syftena med denna hemsida är att sprida information om dessa underbara djur som alltför ofta ses som slit-och-slängvaror och som leksaker till barn.

Jag håller på att bygga upp sidan med information om ex. skötsel, foder, raser&färger och sjukdomar. Tyvärr finns det inte alltför många bra infomationssidor om marsvin, så detta är mitt bidrag. En av mina ambitioner är också att försöka använda mig av så mycket bilder så möjligt. Det är mycket lättare att förklara/förstå om man kan visa med en bild.

Glöm inte att skriva en rad i gästboken innan du surfar vidare!

Copyright (©) gäller alla texter och bilder på denna webbplats. Det innebär att det är förbjudet att kopiera texter och bilder och använda dessa på något sätt utan mitt tillstånd. Respektera detta tack!Platsöversikt